Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ansvar

Temat för söndagens gudstjänst är samhällsansvar.
Tala film i Haga på onsdag handlar om att ta ansvar inte alltid är så enkelt. Kan en ensamstående, till synes harmlös körledare verkligen vara den omtalade kvinnliga ekoterrorist som beslutat sig för att förstöra Islands ekonomi och infrastruktur? Samtidigt som Halla förbereder sig för en omfattande sabotageoperation mot aluminiumindustrin får hon veta att hennes ansökan om adoption av en liten flicka från Ukraina har godkänts.


Du kära dag!

Musik av bl.a. Roman, Telemann, Purcell, Dowland, Händel och Couperin. Ingrid Berg sopran och Marcus Mohlin cembalo.

Lördag 9 november kl. 14


Högmässa

Tjugoförsta söndagen efter trefaldighet. Temat är Samhällsansvar. Vokalensemblen Espiro medverkar. Ulrike Heider musiker och Katarzyna Warawko präst.

Söndag 10 november kl. 11


Tala Film Tala Liv

Film gestaltar liv, ifrågasätter mina mönster. Provocerar mina livsval och lockar till att se livet från en annan horisont. Den 13 november visar vi filmen Woman at war.

Onsdag 13 november kl. 18.45


Gudstjänst

Söndagen före domsöndagen. Temat är Vaksamhet och väntan. Mikaeli sångare medverkar i gudstjänsten. Dominik Göbel musiker och Elisabeth Magnusson Rosengren präst.

Söndag 17 november kl. 11


Lennart Hellsing 100 år

Hagakyrkans barnkör och juniorkör med kören Ymna sjunger musik till Lennart Hellsings texter.
Tonsättningar av Stefan Forssén, som också medverkar som pianist.
Johanna Thür, dirigent.

Söndag 17 november kl. 16


Du får detta nyhetsbrev eftersom du deltagit i en verksamhet i Haga församling eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.