Senaste nytt från världens största orienteringsäventyr. Läs det i webbläsaren.

Vi hoppas på ett O-Ringen 2021!

Efter ett annorlunda 2020 blickar vi nu framåt mot sommaren. Vi har flera goda anledningar till att tro på ett O-Ringen till sommaren. Därför jobbar vi nu för fullt för att kunna välkomna er deltagare till Uppsala 2021.

Förra veckan kom det ju positiva signaler från Folkhälsomyndigheten om undantag vad gäller deltagarbegränsningar för arrangemang utomhus förutsatt ett läge med låg eller måttlig smittspridning och det var ett väldigt bra besked för oss.

Vi jobbar också på med att se över vilka anpassningar vi kan göra för att kunna genomföra ett så smittsäkert arrangemang som möjligt, förutsatt att vi får så klart. 

Anmälan är öppen precis som vanligt och skulle det vara så att O-Ringen inte blir av till sommaren så flyttas din anmälan automatiskt framåt till O-Ringen Uppsala 2022.

Håll i, håll ut - så att vi får dela glädjen till sommaren! 
Preo-banläggarens förarbete väntar på att användas

Jonas Eriksson, Länna IF, är en av alla O-Ringenfunktionärer som har fått spara sina förberedelser i ett år. Som en av banläggarna för Preo hoppas han få ta emot deltagare från när och fjärran nu i sommar istället. Allt förarbete som Jonas gjort kommer att kunna användas i sommar. 

Läs vidare här!Testa orienteringsmagasinet Skogssport för 1 kr

Nu kan du testa Orienteringsmagasinet Skogssport för 1 krona den första månaden. Därefter blir kostnaden 39 kronor per månad.


Ibland kvittar det hur mycket du tränat

Ge dig fler chanser med Folksams Motionsloppsförsäkring. Anmälningsavgiften tillbaka vid skada eller sjukdom om du inte kommer till start på O-Ringen.

Läs mer om försäkringen här!


O-Ringen podcast 152 - möt dietisten och orienterararen Emma Martner

I den här podden får du tips och råd när det kommer till vad vi äter och dricker. Emma ger oss tydliga bevis på vad som är bra och mindre bra men framförallt vikten av att planera för att ge oss en chans att fylla på med energi som behövs.

Ni hittar podden samt många andra intressanta O-Ringenpoddar här. Om du har tips på intressanta gäster - maila till radio@oringen.seHyr ut ditt boende i Åre sommaren 2022!

Äger du eller någon du känner boende inom 45 km från Åre? Då har du möjlighet att tjäna extra pengar till semesterkassan när O-Ringen kommer till Åre 2022. Behovet av boende är stort och du kan redan nu hitta mer information samt anmäla ditt intresse för att hyra ut här.


HUVUDPARTNERS OCH VÄRDKOMMUN

Alewalds

Norrköping

ETAPPVÄRDAR

TÄVLINGSPARTNERS


Vill du ha mer information om O-Ringen - besök vår hemsida.

Angående bokningar kan du kontakta bokningsservice på 08-409 06 408 eller oringen@nordictravel.se
För andra frågor når du oss på 0771-49 90 00 eller via Deltagarservice.

facebookyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.