Inbjudan till Frukoststudion från Örnsköldsviks kommun. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

VÄLKOMMEN TILL FRUKOSTSTUDION

- en mötesplats för nätverkande och affärsmöjligheter

INTERNATIONELL UTBLICK
Export, vad innebär det för företagen i vår region?

Export - att nå ut på en internationell marknad - ses av många som en förutsättning för att lyckas utveckla företaget. För företag som vill förverkliga detta finns flera olika lösningar. En del börjar exportera via sina nuvarande kunder på hemmaplan och följer dem ut i världen, medan andra får bygga egna försäljningskanaler och närvaro i utlandet av egen kraft.

Peter Johansson, VD Eurocon berättar om sina erfarenheter och de prövningar de har stött på. Vilka var deras största utmaningar med affärer i utlandet? Vad betyder exporten för ett teknikkonsultbolag? Och hur påverkar export behoven av kompetens?

Peter Johansson, Eurocon
Oliver Dogo, Handelskammaren

Regionalt exportcentrum är ett samarbete mellan flera aktörer i länet som syftar till att ge rådgivning och direkt stöd till företag som vill satsa på export. Bland dessa organisationer finns Business Sweden, ALMI, EEN, Bizmaker och Handelskammaren.
Hör Oliver Dogo, VD för Handelskammaren Mittsverige berätta om Regionalt exportcentrum och vilka stödjande insatser som finns tillgängliga.

Johan Lif, produktionschef för Dockstavarvet ger en inblick i deras internationella resa. Vad har export betytt för det lilla fartygsvarvet i Docksta? Johan delar med sig av med- och motgångar och ger sin syn på hur deras möjligheter för export har förändrats sedan bolaget såldes till SAAB.

Johan Lif, Dockstavarvet

31 OKTOBER 2018
FJÄLLRÄVEN CENTER, Victory Bar

TID: 8:00-9:00 (FRUKOST FRÅN 7:15)
KOSTNAD: 75 KR, BETALAS PÅ PLATS.

 

Begränsat antal platser. Föranmälan krävs.
ANMÄLAN SENAST 26 OKTOBER HÄR

Örnsköldsviks kommun i samarbete med Företagarna, Handelskammaren och Örnsköldsviks Industrigrupp bjuder in till företagsfrukostar med mingel. 


Gällande GDPR

Du har fått detta mail eftersom du/din organisation finns med i företagsregistret Lilla Gula och utskickslistan för Frukoststudion
från Örnsköldsviks Kommun.

Vill du inte var med längre så klicka här:

OBS! För giltig avanmälning så skall knappen till höger användas (eller nedan om du öppnar mailet i din mobil), EJ avanmälningslänken i mailets sidfot. 


Du får detta utskick som ett led i vår strävan att arbeta för ett bättre näringslivsklimat i Örnsköldsviks kommun. Vill du inte ha fler utskick från Tillväxtavdelningen, gällande Frukoststudion? KLICKA PÅ LÄNKEN OVAN, inte här.