Senaste nytt från världens största orienteringsäventyr. Läs det i webbläsaren.

Välkommen till O-Ringen Kolmården i Norrköping!

O-Ringen har storsatsat på tävlingarna de senaste åren med ambitionen att varje år erbjuda regionens absolut bästa terräng, ypperliga kartor och banor i absoluta världsklass. På detta tänker vi inte tumma något av de kommande åren. Ni kommer att få uppleva tävlingar i fantastisk terräng under O-Ringen Kolmården 2019 i Norrköping! Till 2019 lyfter vi närhet och gemenskap ytterligare en nivå då kombinerade arenor för de olika grenarna gör att familj och klubbkompisar aldrig behöver åka till olika platser för att delta. Vi erbjuder också en kompakt O-Ringenstad på fint gräsunderlag i kombination med ett O-Ringentorg fyllt av aktiviteter.

Varmt välkomna att uppleva ett riktigt äventyr och missa inte att göra din anmälan senast den 1 novemberså sparar du 30 % på anmälningsavgiften!Kolmårdsterrrängen

Tre tips från Peter Öberg (OK Hällen):

1. God förståelse för kurvbilden

2. Lyft blicken

3. Tät kartkontakt

I O-Ringentidningen kan du läsa hela artikeln där Peter Öberg ger sin syn på terrängen under O-Ringen 2019.


O-Ringentidningen

I veckan har den nya O-Ringentidningen kommit. Den första av två som handlar om O-Ringen Kolmården 2019. I tidningen kan du läsa om allt som rör ditt äventyr!

 

Du hittar tidningen här.


Resa hit

I Norrköping ligger O-Ringenstaden för O-Ringen Kolmården 2019. Norrköping är en knutpunkt i landet där halva Sveriges befolkning finns samlade inom en radie på 20 mil. Hit tar du dig snabbt och enkelt med bil, tåg, buss och flyg oavsett om du reser från Sverige eller från utlandet.

Väl på plats erbjuder vi alla deltagare och medföljare gratis transport med O-Ringens etappbussar från O-Ringenstaden ut till arenorna Grosvad och Yxbacken.

 

Boende

O-Ringenstaden hittar du mitt i Norrköping på Himmelstalunds sportfält. Vi har i år en kompakt O-Ringenstad med en samlad camping för alla. Mitt i O-Ringenstaden hittar du O-Ringentorget. 

Du kan välja att bo på en av våra 2450 campingplatser eller om du hellre vill bo på hårt underlag eller hyra ett flerbäddsrum. Möjligheten att hyra ett hus eller en lägenhet av en östgöte eller sörmlänning finns självklart också och regionen erbjuder dessutom många bra hotell och vandrarhem.

Läs mer och boka!


Råd och vård för idrottskador

Ingår i ditt medlemskap. Där får du tillgång till Rådgivning av legitimerade fysioterapeuter. Skulle du behöva mer än rådgivning ingår upp till två besök hos vårdgivare specialiserade på idrottsskador. Ring 020-44 11 11 för vård, råd och skadeanmälan. Mer om tjänsten kan du läsa här.HUVUDPARTNER OCH VÄRDKOMMUN

Alewalds

Norrköping

ETAPPVÄRDAR

TÄVLINGSPARTNERS


Vill du ha mer information om O-Ringen - besök vår hemsida.

Angående bokningar kan du kontakta bokningsservice på 08-409 06 408 eller oringen@nordictravel.se 
För andra frågor når du oss på 0771-49 90 00 eller via Deltagarservice.

facebookyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.