Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vi är INTE på mässan, MEN..

...under tiden som Allt för Sjön pågår, har vi självklart mässrabatter. Kontakta oss direkt med din beställning eller frågor.

För övrigt finns samtliga produkter att beskåda i lugn och ro i vår Stockholmsbutik. 

 Öppettider under mässan

mon - tor : kl 10 - 18
fre kl : 10 - 15
lör  -  sön : 12 - 16

VÄLKOMMEN !!!


Nykomling

I mitten av nästa vecka landar första LiteRace 1X hos oss!

Vi har väntat på den nya modellen och nu är den snart här...!

LiteRace 1X är en snabb båt. Perfekt för träning och klassad för kustroddtävlingar. Den är spännande att ro till havs i de flesta förhållanden och tack vara ett perfekt glid är den riktigt kul att ro på slät vatten. 

"Fick möjligheten att prova LiteRace 1X januari i Frankrike; HELT SANSLÖST !!"facebook

RODDnytt - mars 2017

Färre mässor. Flera demodagar. Ny webbsida samt webbshop.

Vi på ROW jobbar mycket med att förbättra kommunikationen med båda befintliga och nya kunder. På grund av det försvinnande intresset för mässor under senare år har vi beslutat att under 2017 radikalt dra ner på mässdeltagandet. Istället lägger vi mer resurser på en förbättrad internet-kommunikation, förlängda öppettider i vår butik samt betydligt fler "PROVA-PÅ-DAGAR i Norden. Inom några veckor är ni välkomna att besöka vår nya webbsida samt webbshop.

Enkeheten att transportera öppnar nya möjligheter med Liteboat

Planerar du att komma i form eller snickrar du på årets roddäventyr?

Vill du komma i form, förbättra konditionen eller planerar du din roddäventyr?

Då är det verkligen dags att kontakta oss så snart som möjligt. Året har kommit igång med beställningar över alla förväntningar. Produktionen på vissa modeller är redan fullbokade fram till mitten av april. Hör av dig eller kom förbi butiken så kan vi diskutera dina förväntningar och önskemål.

Viktigt - vänta inte med din beställning !!!


Prova-På-Rodd

Under 2017 kommer vi att utöka möjligheterna för att prova våra båtar. Delvis i form av en " Nordic ROWing Road Trip" men även med flera fasta tider och tillfällen.

Är du intresserad av att prova en båt (eller flera) och vill veta när och var, kan du anmäla ditt intresse här - eller ring oss på 070-5821070.Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.