Problem att se nyhetsbrevet?Se det i webbläsaren.


Nyhetsbrev
Nr 1-2021


Utveckling av den offentliga affären

Nu fortsätter vi att skapa förutsättningar för företag i Dalarna att delta i offentlig upphandling. Trots pandemin och det ansträngda läget tror vi att vi tillsammans, kan skapa fler goda affärer i länet. Genom att öka dialogen mellan upphandlande myndigheter och leverantörer och direkt hjälp där vi kan, går vi nu in i en ny period av vårt arbete i UDD 3.0.

UDD 3.0 Utveckling av den offentliga affären


Återbruk i den offentliga affären

Projektet Återbruk i den offentliga affären som bedrivits på Upphandlingscenter Falun Borlänge regionen, har satt ihop en exempelsamling på vad man kan ställa som krav eller önskemål i en upphandling, gällande återbruk.

Vi hoppas den kan inspirera andra i sina upphandlingar, du hittar den på UDDs webbplats.


Är du upphandlings- eller inköpschef

Vill du vara med i ett nystartat nätverk för upphandlings- eller inköpschefer inom offentlig sektor i Dalarna, där syftet är kompetensdelning, bolla idéer, skapa kontakter och utbyta erfarenheter?

Kontakta upphandlingscheferna Karin Hansson, Mora kommun eller Anders Karlin, Upphandlingscenter Falun Borlänge regionen. Första mötet blir under kvartal 1, 2021.

Här hittar du kontaktuppgifter till Karin och Anders


Utvärdering av våra Affärsträffar

Doublecheck AB antogs i april 2018 som leverantör till uppdraget Ledare till seminarier för lärande. Uppdraget innebar att Doublecheck skulle planera och genomföra 18 stycken så kallade lärseminarier i offentlig upphandling som riktade sig till små och medelstora företag inom Dalarnas län. I uppdraget ingick även en slutrapport.

Utvärdering av uppdraget lärseminarier- affärsträffar


Är du företagare

Det finns hjälp att få både för dig som leverantör och företagare, så missa inte chansen. Titta in på vår sida, Upphandlingsakuten, och läs om vår utbildning och våra stöd som är gratis. Där hittar du även länkar till andra stöd som vi har kännedom om, till exempel regeringens stöd för enskilda näringsidkare.

Ta hjälp av upphandlingsakuten och andra stöd härUpphandlingsdialog Dalarnas nyhetsbrev

Du har fått det här nyhetsbrevet för att du på något sätt varit i kontakt med oss. Vi ger ut 4-6 nyhetsbrev om året. De innehåller inbjudningar till olika seminarier från oss samt omvärldsbevakning kring upphandling.

Vi vill gärna fortsätta att informera dig om vad som händer här i Dalarna inom upphandling. Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet i fortsättningen så klickar du på länken nedan så avslutas prenumerationen.

Här kan du läsa våra nyhetsbrev, avsluta eller påbörja prenumeration


Upphandlingsdialog Dalarna är ett forum för att ge stöd och information kring offentlig upphandling. Det övergripande målet är att fler små företag i Dalarna ska lägga anbud och delta i offentlig upphandling. Kontakt: Kerstin Angberg Morgården, kerstin.angberg-morgarden@lansstyrelsen.se

Följ Upphandlingsdialog Dalarna på Facebook!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en av våra kontakter eller för att du har skrivit upp dig som prenumerant. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.