Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Tisdag 24 mars 2020

Rebnis Online gratis till våra kunder under april o maj 2020

 

Under den rådande krisen erbjuder vi våra aktiva kunder (har en aktuell licens för Rebnis Kassa och/eller Rebnis Jupiter) att använda Rebnis Online gratis 1 april t o m 31 maj 2020. Om du fr o m 1 juni inte vill fortsätta använda det, avslutar du ditt abonnemang på din administrativa sida. Om du vill fortsätta använda det, registrerar du ett betalkort och det löper på månad för månad enligt gällande prislista. På sikt kommer vi även att kunna erbjuda kvartalsbetalning via faktura.

På vår demosida har vi lagt upp några förslag på hur man kan använda Rebnis Online. Vi fortsätter att utveckla systemet och på vår hemsida kan du läsa om hur vi planerar att bygga det. Utveckling tar tid och det måste det få göra för att bli riktigt bra.

Vi hoppas genom detta erbjudande kunna ge våra kunder fler möjligheter att te x sälja mat för avhämtning/utkörning, sälja presentkort och mer som kan hjälpa oss alla att klara krisen. Vi hoppas även på att få feedback och förslag på hur vi ska utveckla Rebnis Online. 

För att ta del av erbjudandet registrar du ditt konto och meddelar oss ditt Sidnamn via sales@rebnis.se. De första 10 dagarna är alltid gratis. (Om du redan har ett konto registrerat, använd det och meddela oss att du vill ta del av erbjudandet).

Hör av er om ni vill tips och idéer om upplägg. sales@rebnis.se


Besök oss på rebnis.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.