Problem att visa Olaisen meddelar #172? Se det i webbläsaren.

Olaisen meddelar #173

31 mars 2020

Nyhetsbrev från Per Olaisen (Förlag, Antikvariat & Produktion)
Box 81, 311 21 Falkenberg • olaisen.se • per[at]olaisen.se

 

Deckarsamlaren 1

Hoppas ni tar hand om er själva och andra där ute i dessa märkliga tider av oro och utmaningar. Själv sitter jag också i mitt antikvariat och översätter, och glädjande nog verkar det fortfarande finnas en och annan som kan tänka sig att läsa en pappersbok då och då, för ibland går det i trappan ner till underjorden. Öppettiderna är ju fluktuerande cirkatider numera som ni vet, men jag försöker ha öppet vardagar 10-15.

Förlagsverksamheten har gått på sparlåga de senaste åren, men nu är det faktiskt dags igen för en utgivning. Det är en bibliografi över Fergus Hume på svenska som nu ser dagens ljus i tryckt form, sammanställd av flitige Lars-Erik Nygren (prisad av Svenska Deckarakademin 2005 ”för hans omsorgsfulla bibliografiska gärning”).

Häftet är på 24 sidor, klamrat i ryggen och i A5-format. Det är också första numret i skriftserien "Deckarsamlaren". Priset är 90 kr. Vill man ha ett ex skickat till sig inom Sverige tillkommer 44 kr i porto. Betala alltså in 134 kr på (Nordea) plusgiro 411 54 47-7 eller swisha till 123 055 055 8 (meddela även via mejl per[at]olaisen.se om du betalar med Swish), så kommer Hume med posten inom kort. Glöm inte ge mig din adress samtidigt.

Denna den första upplagan är tryckt i 50 exemplar.

Bästa hälsningar
Per Olaisen

Detta meddelande går ut till affärs- och förlagskontakter, kolleger, kunder och vänner. Du kan naturligtvis när som helst tacka nej till fler Olaisen meddelar. Avsluta via länk (se nedan) eller skicka ett mejl till per[at]olaisen.se med ditt önskemål så slipper du kommande utskick. Glöm inte att mejla från eller meddela den adress som ska strykas. Ibland blir det förstås ändå fel, men då löser vi det. 
Vill du inte ha fler Olaisen meddelar?Klicka här.