Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Hej !

Tack för besöket i ActiLeg-montern!

ActiLeg testas på mässan i Lund

Vilken glädje att få möta er alla i vår monter på mässan i Lund! Intresset var stort för ActiLeg, den röda trampmaskinen, och Treax-plattorna! ActiLeg och Treax är de moderna hjälpmedlena för äldrevården, strokerehabilitering med mera. Träna enkelt rörlighet, koordination, balans, kognitiva färdigheter samt förflyttning. Inom främst demensvården är ActiLeg mycket uppskattad, Treax-plattorna innebär ett nytänkande inom strokerehabilitering och äldrevård.

ActiLeg

Genom att två personer samarbetar i träningen, blir det enklare att kunna röra på benen även vid demenssjukdom och annan hjärnskada. Medhjälparen/vårdaren driver tramprörelsen och vårdtagaren "åker med" via de sammankopplade pedalerna. Det blir enklare att förstå hur träningen går till, när någon annan visar och leder övningen.

Treax tryckplattor

Övningarna kan varieras stort när man använder Treax-plattorna: balans mellan höger och vänster ben, balans tå-häl, följa ljussignalens färg med förflyttning till en platta med den färg som ljussignalen indikerade, med mera. Treax-plattorna utvecklades med stroke-rehabilitering som syfte men används även för annan träning där balans och koordination kan behöva stärkas.


Dela med dig till dina vänner!

Sprid brevet på Facebook, Twitter, LinkedIn!


Hör gärna av dig!

Berätta för oss vad vi skulle kunna göra framöver!
Är ni intresserade av att titta närmare på ActiLeg och Treax så vore det mycket bra om du ville höra av dig snabbt så kan vi talas vid om detta! Besök vår hemsida så länge och se gärna våra kundfilmer.

Ha det så bra!

Med vänlig hälsning,
Sten Bodin, ActiLeg AB


ActiLeg AB, Träffgatan 2, 136 44  Handen
Tel: 0702-838365        e-post: info@actileg.com       Hemsida

Du får detta nyhetsbrev då du är en kund till oss eller för att vi tror att det kan vara intressant för dig.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.